• Home
  • /
  • Tro
  • /
  • TRO – er fast tillid til det, der håbes på…

TRO – er fast tillid til det, der håbes på…

overbevisning om det, der ikke ses.

Disse ord er sagt af en virkelig markant personlighed i verdenshistorien – og er stadig aktuelle. På denne blog vil jeg undersøge og beskrive hvad mennesket i dag oplever som tro – og altså ikke viden. Eksempler på hvad troen har betydet i den enkeltes liv – uanset hvad vedkommende har troet på. Den kristne tro er for mange, i takt med den teknologiske udvikling og ikke mindst påvirkning af den kolossale udvikling inden for sociale medier, og andre religioner, blevet mindre og mindre italesat i hverdagen. På denne blog er der mulighed for at spørge ind, sige fra, sige til, eller blot læse de refleksioner der vil komme i fremtiden. Lad os sammen blive overbevist om det, der ikke ses ????????

Journalist, forfatter, foredragsholder, medie- og kommunikationsrådgiver, radio- og TV-produktion. Master i Oplevelsesledelse, RUC. Virksomhed: Georg Julin Kommunikation.

Skriv et svar