Hvor er verden på vej hen?

600 millioner kameraer overvåger nu med ansigtskendelse den almindelige kineser som gående, cyklende, i bil eller på anden måde bevæger sig rundt offentligt.

Teknikken er udviklet af Kina og sælges nu til andre lande for en ekstrem billig pris, så andre politiske systemer kan tage overvågningssystemet i brug. I Kina kommer borgerne i opdragelsesanstalter når de er taget i overtrædelser i den daglige lovgivning – så hvad er det næste – uden for Kina? Hvor er verden på vej hen med den såkaldte kunstige intelligent (AI) – Bloggen vil følge tech-giganternes fremmarch og samtidig sætte fokus på mediernes fremtid og udfordring for overhovedet at overleve – bl.a. med egne robotter til nyheder!!!

Journalist, forfatter, foredragsholder, medie- og kommunikationsrådgiver, radio- og TV-produktion. Master i Oplevelsesledelse, RUC. Virksomhed: Georg Julin Kommunikation.

Skriv et svar