Seniorer = Den fjerde alder

I 2015 udkom bogen “Den fjerde alder – planlæg den i din tredje!”

Siden er det blevet til rigtig mange foredrag rundt om i landets forskellige foreninger og sammenslutninger for flere tusinde mennesker. 60+generationen kan se frem til en gennemsnitslevealder på 21 år mere end forrige generation – men forbavsende få har planlagt de kommende flere år der indeholder både udfordringer, men så sandelig også glæder. Det – og meget mere vil denne blog indeholde. Gode råd, aktuelle begivenheder, politiske betragtninger og konsekvenser. Velkommen og skriv endelig spørgsmål som jeg meget gerne svarer på. For tiden er der stor aktivitet i bygningen af seniorbofællesskaber, og mange seniorer har ansøgt om at komme i betragtning. Mere om det på både DK4 og i bloggen henover forår og sommer.

Journalist, forfatter, foredragsholder, medie- og kommunikationsrådgiver, radio- og TV-produktion. Master i Oplevelsesledelse, RUC. Virksomhed: Georg Julin Kommunikation.

Skriv et svar