Foredrag

Med udgangspunkt i et aktivt og lærerigt liv – velkommen til at vælge emne

I disse år er der stor interesse for foredrag = erfaringer fra specialområder som foredragsholderen har arbejdet med. Personligt har jeg arbejdet med IT-udvikling, journalistik, underholdning, fødevareudvikling, regional samarbejdsudvikling mellem oplevelsesvirksomheder, oplevelsesøkonomi, samarbejde i organisationer, podcast, radio, TV, eventudvikling, sang og musik – ja – det er et spændende liv jeg har levet – og stadig lever. Jeg deler meget gerne mine erfaringer – over hele landet. Denne blog vil løbende fortælle om den udvikling der er i foredragene – og hvilket indhold der bliver prioriteret. Yderligere om foredragene kan ses under “foredrag” på Georg Julin Kommunikation.

Journalist, forfatter, foredragsholder, medie- og kommunikationsrådgiver, radio- og TV-produktion. Master i Oplevelsesledelse, RUC. Virksomhed: Georg Julin Kommunikation.

Skriv et svar